Vipper og Bryn

Bryn danner rammen om dine øjne og  er med til at skabe harmoni i dit ansigt, og netop derfor er det idag en meget populær behandling.

Jeg tilbyder ret og farve af bryn i klinikken, samt browlamination. Ved en browlamination redes dine bryn i den ønskede retning. Der påføres 2 forskellige lotions således at behandling holder i ca.5-6 uger. Hvis man ønsker at vedligeholde anbefales det at genbehandle hver 5 uge. Browlamination er for dig der ønsker mere fylde og form på dine bryn eller til dig der vil tæmme “uregelmæssige” krøllede bryn. Behandlingen sluttes af med farve og keratin behandling.

Lash lift er for dig, der ønsker at få det bedste ud af dine egne vipper. Ved et lash lift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt, og det giver et flot, naturligt look, der holder i seks til otte uger. Som en del af behandlingen kan du samtidig vælge at få farvet dine vipper, og så behøver du ikke fumle med mascararen om morgenen.

Lash liftet afsluttes med en keratinbehandling, som plejer og beskytter dine vipper. De første 24 timer efter behandlingen må dine vipper ikke udsættes for vand, sved, sauna, makeup eller vippeserum. Herefter kan du gøre, som du plejer

Er et lash lift for alle?

Alle kan få foretaget et lash lift, men har du ultra korte vipper, vil du ikke opleve den store effekt af behandlingen. I det tilfælde vil jeg i stedet anbefale, at du bruger vippeserum først. Serummen hjælper dig nemlig til at få længere og fyldigere vipper, da den aktiverer hårrødderne og stimulerer den naturlige hårvækst. Du kan købe vippeserum i klinikken og når du har oplevet effekten af produktet, vil det give mening for dig med et lash lift.

Jeg ser frem til at behandle dig

Jeg udfører også