Velkommen til Klinik Aviné og tak, fordi du har fundet vejen forbi!

Jeg hedder Karina Mathiasen, og det er mig, der står bag Klinik Aviné. Tidligere hed jeg Kjær Creations, men i forbindelse med flytning af lokaler i januar 2024, gav det mening at ændre navnet. 

Klinik Aviné er et univers for skønhed, selvkærlighed og egenomsorg. Klinikken er beliggende i Hvidovre, blot 8  km. fra Rådhuspladsen.

Klinik Aviné blev til i 2018, men frøet blev sået tilbage i 2016, hvor jeg uddannede mig til negletekniker, og i dag tilbyder jeg selv undervisning i mine lokaler. Selvkærlighed, velvære og pleje af mig selv har altid været vigtige prioriteter i mit liv, og jeg tager tid ud af kalenderen til det. Den egenomsorg ynder jeg også at tilbyde mine kunder i Klinik Aviné.

Jeg håber, at jeg kan inspirere og forkæle dig og give dig et selvkærligt åndehul.

KLINIK

I klinikken udfører jeg negle- og skønhedsbehandlinger, og du kan booke mig til alt fra Non-invasiv mesoterapi til japansk lifting og til gelpolish og negleforlængelser. Som kunde hos mig, vil du opleve, at jeg lytter til dig og dine behov – du er nemlig i centrum, når du kommer ind ad døren hos mig. Derfor er det vigtigste for mig, at du får det bedste resultat, uanset hvilken type behandling, du vælger.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN

Jeg vil så gerne inspirere og oplyse dig, så lad os holde kontakten. Følg med på mine sociale kanaler, hvor jeg deler ud af mit arbejde, lige som jeg oplyser om produkter, som jeg forhandler i klinikken. Du finder mig her: