Undervisning i negle

Tak fordi du har fundet vejen forbi, det betyder at du har en interesse i at få undervisning og er nysgerrig på hvad jeg kan tilbyde dig. Jeg afholder kun eneundervisning og det er for at du kan få det optimale ud af undervisningen. Det gør at jeg kan have det fulde fokus på dig hele tiden og dermed sikre at du går herfra, godt rustet til en god start i neglebranchen.

Hvad enten du er helt ny i branchen eller du ønsker at forfine dine tekniker eller lære nye, så er eneundervisning meget koncentreret og fokuseret undervisning, som giver dig det optimale udbytte. Du kan vælge enten et grundlæggende negle kursus eller jeg kan planlægge et, helt ud fra dine ønsker og behov.

Grundlæggende negle kursus

Dette kursus er for dig der er helt nybegynder og gerne vil lære det hele fra bunden. Det er også et relevant kursus for dig der kun kort har stiftet bekendtskab med neglebranchen og måske ikke helt har fået knækket koden.

Læs mere her

Individuel undervisning

Individuel undervisning er til dig der har styr på det grundlæggende, men ønsker at forfine enkelte tekniker eller lære helt nye færdigheder. Det kunne være filetekniker, elfil, Perfect French eller måske nailart.

Læs mere her