Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger udføres i flere variationer. Ens for alle behandlinger er at de er 100% naturlige. Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige muligheder. Er du i tvivl om hvilken løsning der er bedst for dig, vejleder jeg dig gerne.

Diamantslibning inkl. Oxygenlift

Diamantslibning er en lækker hudfornyende behandling, hvor der lægges vægt på en mild, men dybdegående slibning af huden. Her sliber man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå, trist og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød.
Derudover mindsker det rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.

Oxygenlift er en tilførsel af rent ilt, vitaminer, mineraler, antioxidanter og masser af fugt i form af ren hyaluronsyre. Behandlingen holder huden ung, giver ny vitalitet og små rynker og linjer udviskes. Huden føles glat, frisk, spændstig og fuld af fugtighed og giver et hurtigt og synligt markant løft til huden.
Afsluttes med en maske

 

Mesoterapi

Non invasiv LED mesoterapi bidrager til 100% naturlig hudfornyelse og er et rigtig godt alternativ til et egentlig ansigtsløft.

Det er en innovative behandlingsform kan kategoriseres som en anti-aging behandling, hvor du vil kunne se resultater allerede efter kun én behandling. Du kan påføre makeup allerede dagen efter behandlingen, da der næsten ingen restitutionsperiode er. 

Behandling vil bidrage til at kickstarte en cellefornyelse i huden, ved hjælp af en dermapen som skaber en masse små mikropunkteringer i det øverste hudlag. Behandlingen er smertefrit & uden nåle. 

Efter behandlingen producerer huden nye celler, kollagen, elastin & fibroplast i 28 dage, hvilket forbedrer hudens struktur, hudtone, opstrammer, udglatter, giver glød, reducerer akne, urenheder & binder fugten i huden! De fleste vil allerede efter 1. behandling kunne se en forskel. Det anbefales at få et forløb på 3-5 behandlinger.

Produkterne vil blive tilpasset efter hudtype & denne behandling kan udføres på alle hudtyper/hudtilstande, da vi tilpasser maskinen og produkterne herefter.

Mesoterapi er også yderst effektivt i kampen mod hårtab. Så har du begyndende måne eller andre steder med bare pletter, er dette en effektiv og naturlig måde og få liv i de hvilende hårsække igen. Der skal gå mindst 4 uger mellem behandlingerne og du skal forvente 8-10 behandlinger . 

Japansk Lifting, Signatur behandling

Japansk lifting er en afslappende ansigtsbehandling, der traditionelt består af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage, hertil har jeg tilføjet det yderst effektive  cupping, der virkelig arbejder og løsner op i dybden. Japansk lifting er med andre ord en række sammensatte teknikker, som opstrammer hud og væv i ansigtet. Du vil opleve, at dit ansigt får en frisk glød, ligesom japansk lifting mindsker rynker, løfter, glatter og afspænder dit ansigt mærkbart og naturligt – uden brug af hverken kniv, botox eller restylane.

Du skal afsætte 1 time og 10 minutter til behandlingen. Efter behandlingen vil du opleve en fantastisk følelse af ro i hele kroppen, og allerede efter den første behandling vil du fornemme, at du har fået mere glød i ansigtet.

Ønsker du at mindske rynker og alderdomstegn, anbefaler jeg én til to behandlinger om ugen i 4 uger. Herved vil du opnå mærkbar og synlig effekt af behandlingerne. Behandlingen bør herefter vedligeholdes én gang om måneden.

Jeg ser frem til at behandle dig

Jeg udfører også